Buletin de știri și/sau me-teo-logic 14/01/2011

Din lumea reală:

Germania e pe cai mari at the moment și nu vede nici un avantaj în a contribui la nota de plată pentru consumul iresponsabil al chefliilor și pârliților din sudul respectiv estul Europei. Too bad for them, nimic nou sub soare pentru România care ar fi chiar surprinsă dacă ceva ar merge spre mai bine în interiorul granițelor ei.

Marea Britanie jubilează, coace planuri de subminare a tandemului franco-german pregătind strategia de aliere formală cu Germania pentru a putea negocia prețul maxim al eventualului pas înainte spre Europa Unită. Deloc de neglijat aspectul subiectiv, satisfacția de a vedea Franța alunecând ușor de pe scaunul susnumitului tandem.

Din lumea super-naturală:

Pe blogurile evanghelice se  simte un curent satanofobic sporit. Petru Lascău revine astfel cu vigoare asupra temei duhurilor și căpeteniei lor împotriva cărora o alianță încă nefinisată penticostalo-țonist-străjeristă ar avea cele mai mari șanse de succes.

Marius Cruceru e supărat pe varianta feminist- gay-roză a dușmanului care a inundat atât piața simbolurilor religioase materiale (icoane, tapiserii și alte briz-brizuri) cât și spirituale (Jesus loves me whatever I do) .

Hot news: anteniștilor le e indiferent dacă baptiștii dansează sau nu în biserică, probabil că au găsit și înregistrări de la biserici baptiste românești dar publicarea lor ar fi provocat publicul să schimbe canalul repede până să adoarmă complet. Duhurile nu doarme nici la Voiculescu-n curte.

Cristian Ionescu a zărit deja umbra Antihristului care refuză să iasă pe scenă de vreo 2000 de ani în ciuda buletinelor  me-teologice emise din enșpe în enșpe ani.

Ambasadorul suspendă carnetul diavolilor deghizați în străjeri caricaturismatizați.

Laurențiu Balcan observă calm că diavolii sunt prin zonă pentru că iadul nu a fost încă inaugurat. O idee care nu-mi pare de lepădat. Totuși se oprește aici fără să se hazardeze să-i demaște în persoane, curente sau organizații. O bulină albă.

Cum se vede o zi plină pentru toată lumea.

Cul8r

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Buletin de știri și/sau me-teo-logic 14/01/2011

 1. A.Dama says:

  Dar tu nu iei atitudine, S-om(e)ule?
  Ești doar purtător de cuvânt?
  Zi-ne din Cuvânt! 🙂

  • sam says:

   Păi să văz: fiece pasire pre limba ei piere, deci nu cuvânt ca să nu pier (nu discutăm de talanți aici – e alt capitol(iu) de apărat )

   sau

   Le-am cântat din alăută și alte instrumente (vezi Marius Cruceru) și n-au jucat, le-am zis, le-am zis de dulce și s-au boss-umflat

   sau

   Cine citește să-nțeleagă

   sau

   și selecția textelor spune ceva – despre mine că pe alții nu cunosc (asta e serioasă)

   Thanks for tagging along anyway 🙂

 2. andrei-penticostalul din popor says:

  pentru proprietarul blogului un sfat prietenesc: daca amesteci prea mult engleza si romana e obositor si nu arata bine.

  • sam says:

   Mulțumesc de vizită și de sfat.
   Voi încerca să restricționez folosirea englezei la articolele în engleză.
   O explicație pentru stilul meu e probabil și faptul că stăpânesc la fel de prost ambele limbi. După 10 ani în UK n-am prins suficient una ca s-o uit complet pe cealaltă 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s